Aktuellt

Nuntorpsgymnasiet

21/7 - 19

Återigen blir Nuntorp en gymnasieskola! Den 19 augusti startar Nuntorpsgymnasiet upp höstterminen! Det är ca 30 elever som börjar här, och inriktningarna kommer att vara häst, lantbruk samt särskola. Dinglegymnasiet har under en tid fört dialoger med ett flertal företagare och företrädare inom dom gröna näringarna i Dalsland som alla vittnar om ett mycket starkt behov […]

Läs mer

Förstudie ”Gröna baljväxter-Klimatsmart mat”

21/7 - 19

Vi genomför just nu en förstudie om gröna baljväxter som är ett klimatsmart val! Övergripande målet är “en konkurrenskraftig livsmedelskedja där den totala livsmedelsproduktionen ökar, samtidigt som relevanta nationella miljömål nås, i syfte att skapa tillväxt och sysselsättning och bidra till hållbar utveckling i hela landet” BAKGRUND • Flera utmaningar finns för att nå regeringens […]

Läs mer

Dalslands Hästsportklubb har kommit hem igen – full fart i ridhuset

21/7 - 19

Dalslands Hästsportklubb, som i år fyller 20 år, har återigen full aktivitet i ridhuset, där det en gång startade. Av 130 medlemmar är 45 licensierade tävlingsryttare och klubben är mycket tacksamma för att Nuntorp tagit ny fart.

Läs mer

Ellihps Hälsoutveckling etablerar sig på Nuntorp

21/7 - 19

Hälsovetaren Elisabeth Hansson tror mycket på att använda sig av närproducerade och ekologiska produkter som en del för att uppnå god hälsa. En tanke som hör väl ihop med Gröna Klustret Nuntorps grundidé, vilket är en av flera anledningar till varför hon väljer att etablera sin verksamhet Ellihps Hälsoutveckling på Nuntorp.

Läs mer

Dags för besöksdagar

27/11 - 18

Efter att Dinglegymnasiet i oktober fick grönt ljus för att driva gymnasieverksamhet på Nuntorp har vi nu nöjet, med start på fredag, att arrangera besöksdagar.

Hoppas vi ses.

Läs mer